The Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convenention (2008) (photos)

I år var scifimässan i Älvsjö mer populär är någonsin. Tillsammans med Mystepho, Marcus, Therese och Sara så gjorde jag mässan så osäker jag bara kunde genom att dokumentera allt och alla med vidvinkel-lins och en desto sämre mobilkamera. Resultatet blev ett mysigt litet bildspel och en 10 min lång film av leksaker, fans, dräkter och glädje. Dessutom så sprang jag på den lekande människan, som återigen profilerade sig som en av dom roligaste dräkterna på mässan (för övrigt samma person som klädde ut sig till Homer Simpson förra året).

Stort tack till alla som besökte mässan, dom sköna kändis-gästerna, folket som står bakom den och hela jävla verkligheten. Årets bästa helg hittills.

(Click the image to access slideshow)

3 comments to The Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convenention (2008) (photos)

 • Riktigt fina foton !
  Vad för vidvinkel-glugg använder du på kameran ? (måste ju skaffa en likadan!)

  Var min första sväng förbi Sci-fi mässan, å det lär knappast vara sista gången då jag uppskattade vistelsen mucho. (& likaså flickvännen min som vanligtvis inte e så mycke för ”overkligheter”!!!)

  Får se om man hinner sy ihop yoda dräkten till nästa gång ! // Cid

 • CID228> Tack! :)

  Det är en Nikkor 10.5 fisheye från Nikon. Min är utan zoom, vilket kan jag kan tycka är lite sådär men det finns med zoom också ifall man önskar.

 • Jag trodde jag sagt att det var fina bilder. Speciellt de jag var med på själv :P