Bloggen Är Död

Hej allihopa.

Först och främst så vill jag tacka alla som läser min blogg. Jag vet att det finns en hel del folk som håller koll på vad som händer här även om ni inte kommenterar, vilket känns tryggt att veta. Personligen så börjar jag dock bli jävligt trött på den här skiten så jag har bestämt mig för att lägga ner den här sidan. Punkt slut. Ja, vad ska man säga. Att skriva ETT blogginlägg under 6 månaders tid känns inte riktigt rätt. I mean where’s the passion? Jag vet inte varför det blivit såhär. Kanske är jag bara för upptagen just nu eller så finns det ingenting att säga. Min fokus på filmsamlandet har helt enkelt tagit över all tid och att hålla igång såväl youtube-kanalen som andra projekt twentyfour-seven har helt enkelt inte funkat. Tråkigt men ack så sant.

So that’s it. Jag förklarar härmed år 2001-2010 som ett avslutat kapitel på den här siten och lämnar alla mina gamla skriverier till sitt öde.

Men frukta ej. För jag har ju faktiskt startat upp EN NY BLOGG istället! Ja, jag vet inte hur mycket det kommer bloggas men jag ska försöka hålla uppdateringarna hyffsat kontinuerliga och ge sken av nåt sorts engagemang så gott det går iaf. Det kommer bli short and sweet helt enkelt och antagligen mer av en mikroblogg än nåt sorts 300-sidors epos varje gång jag sätter mig vid tangenterna.

Eftersom alla mina gamla inlägg INTE kommer föras över till den nya sidan så har jag valt att skapa en ny underkatalog för projektet. Du hittar den nya sidan via http://www.oskarfalk.se/database/ (men du kommer automatiskt vidarebefordras dit via http://www.oskarfalk.se iaf så jag vet inte varför du ens läser detta).

Hej då.

Comments are closed.