Slightly Extreme Closet Makeover (Home Edition)

Det har länge varit snack om att vi måste ta itu med vår ”jävla klädkammare” som bara blir mer och mer stökig för varje dag. Vi har haft ett gammalt militär-skåp från helvetet stående därinne sen urminnes tider och även om skåpet varit snyggt och gjort ett bra jobb att förvara alla våra verktyg så har det varit helt otroligt opraktiskt på den lilla ytan.

Men så häromdagen, som en blixt från en klar himmel (säger man så?), så kom jag på det – en 80 centimeters Billy bokhylla skulle ju passa perfekt på den där lilla ytan! :D Sagt och gjort. In i bilen och svischa iväg till Ikea. Hem igen och börja stöka. Efter ett antal timmar av verktygs- och skräpsortering så var garderoben utrensad och sen tog det inte lång tid att sätta in bokhyllan och fylla den med små pyssliga lådor. :)

1 comment to Slightly Extreme Closet Makeover (Home Edition)