Shady McShades, I presume?

Idag gav Anna mig ett par solglasögon att ha på bilfärden till Gråbo. Inte för jag någonsin gillat solglasögon men prova kan man ju alltid.

Oh my… Det blev STOR succé. :D

3 comments to Shady McShades, I presume?

  • Snygga solbrillor! Jag önskar att jag kunde ha solglasögon också, men det känns så ovant och konstigt, jag måste alltid ta av mig dom efter ett tag.

  • Jojo> I KNOW! :D Saken är att jag var ju PRECIS LIKADAN. Vet inte varför jag trivdes så bra i dessa – tror det kan handla om att dom är tonade och alltså inte lika mörka överallt men det är svårt att säga. Kanske värt att prova den stilen om du inte haft såna förr :)

  • Jo jag har testar tonade också men det kändes ännu mer psykigt, när man rör på huvet så flimmrar ju tillvaron i mörkt och ljust omvartannat. Men man ser ju så coooooool ut i solglasögon… borde verkligen hitta några bra.