”Discjunkie” Timelapse Drawing

Igår kände jag att det var dags för en ny timelapse drawing. Motivet blev en variation av min klassiska discjunkie-logga och jag valde även att ladda upp den med en engelsk introduktion då många av mina besökare (på discjunkie.se) är från andra länder.

3 comments to ”Discjunkie” Timelapse Drawing

  • Shit Oskar, du är helt galen! Jag har nog sagt det förut. Att du orkar pilla så mycket med en teckning. Fast du tycker förstås att det är kul. En time-laps-teckning när jag ritar skulle vara över på några sekunder ha ha. Blir lite sugen på att testa. Fint att figuren ser ut som dig med spikhåret, har inte tänkt på det förut. Den här länken kanske kan intressera dig: http://www.youtube.com/watch?v=XsB5iwsTLfk&feature=channel_page

  • Hehe. Tack :) Nähä, inte – jag trodde det var obvious att ikonen var gjord som ett sorts självporträtt från början :P Jorå, har kollat på en del såna där speedpaintings på tuben, fascinerande hur snyggt folk får till det. Men det är ju en väldigt annorlunda process att jobba så också – direkt på datorn liksom.

  • Snyggt! Kul att se hur du jobbar med bilden. Du är duktig på freehand på riktigt :)